Lazury na ochranu dřeva 3v1

Jak vyplývá z názvu, jedná se o produkty zajišťující vícenásobnou ochranu dřeva – impregnaci, základní nátěr i svrchní lazuru v jednom výrobku. Produkty zajišťují účinnou ochranu dřeva před dřevobarvujícími houbami, řasami, plísněmi i vlhkostí a kromě odstínů bezbarvá a bílá i před UV zářením. A co uživatel ocení asi nejvíc?

Po dlouhé životnosti a rovnoměrném zvětrávání může být dřevo přetřeno bez broušení a znovu vypadat jako nové. Pro dosažení výrazně delší ochrany dřevěných konstrukcí před UV zářením doporučujeme kombinovat 3v1 lazuru (2 vrstvy) s UV+ lazurou (bezbarvou) a pro příčné řezy použít Ochranný nátěr příčných řezů (extra). Vlajkovou lodí této produktové řady je HK lazura, která je dostupná jak v klasických zemitých odstínech, tak v moderních šedých odstínech. HK krém se zase skvěle hodí k nátěrům nad hlavou a těžko dostupných místech dřevěných konstrukcí jako jsou podhledy, dřevěné štíty či podbití, protože neodkapává.

Natural materials stone and wood on a beige background, a natural background for your product. Fashionable design podiums from natural materials

Lazury Remmers 3v1 vám šetří čas i peníze.

Exit mobile version